VIDEO Help mee aan een rolstoel auto voor Chris Leicher

Crowdfundingactie voor Chris Leicher uit Borne

De 6-jarige Chris Leicher uit Borne is door de zeldzame ziekte ANE afhankelijk van zijn rolstoel. Zijn tweelingzus Alexa is zijn grootste maatje.
Vader Attila en moeder Andrea hebben rugklachten, waardoor tillen van de rolstoel in en uit de auto steeds moeilijker wordt. Maar een aangepaste auto is erg duur. Ook met hulp van de gemeente lukt het niet om zo’n auto aan te schaffen.
Begin dit jaar begon het echtpaar een crowdfundingactie en heeft al heel veel bij elkaar gespaard. De familie werd gesteund door Andrea’s werkgever, haar collega’s en de familie. En iedereen die het gezin een warm hart toedraagt.
Chris groeit natuurlijk en wat ze het liefst willen is hun kinderen zo lang mogelijk zelf thuis verzorgen en samen op stap gaan. Juist die liefde voor elkaar zorgt ervoor dat ze deze situatie volhouden.

Wil je het gezin Leicher helpen? Doneer dan via:
https://www.geef.nl/nl/actie/rolstoelauto-voor-christopher/donateurs

Camera: Mohammad Alhwedi
Interview en montage: Constance van Wolferen
Een productie van RTV Borne, powered by 1Twente

Geef.nl