100 Bornse kinderen krijgen gratis sportdag dankzij rijschool Tonnie Zuur

De jubilerende rijschool Tonnie Zuur sponsort de Bornse vakantie instuif op 15 oktober.

In de herfstvakantie zal er op donderdag 15 oktober weer een vakantie instuif plaatsvinden voor de basisschoolleerlingen in Borne. Uiteraard volgens de richtlijnen en daarom is opgave verplicht via bornesport@borne.nl (max. 100 deelnemers). Na opgave krijgt u een bevestigingsmail met uitgebreidere informatie.

Borne Sport oragniseert de vakantie-instuif op donderdag 15 oktober van 10.15 tot 12.15 uur (inloop 10.00 uur) in sporthal ’t Wooldrik. Verschillende verenigingen, zoals Borne’28 (freerunning), volleybalvereniging Apollo 8, korfbalvereniging Groen Zwart en Cladans (dans) hebben samen een leuk en sportief programma samengesteld.

Wat het extra leuk maakt is dat deze instuif gratis is! Het entreegeld wordt namelijk vergoed door Rijschool Tonnie Zuur. De rijschool viert dit jaar haar 40e verjaardag en wil graag de vakantie instuif en vooral de kinderen steunen om deel te nemen.

De kinderen kunnen deelnemen aan touwzwaaien, dans, estafette, klauteren, mik-tik en trefbal.

Dit evenement kan alleen doorgaan, als we ons houden aan onderstaande coronamaatregelen:

  • Thuis omkleden: bij de sporthal alleen nog schoenen wisselen;
  • Bij goed weer: buiten betalen en kinderen afleveren die oud genoeg zijn om alleen naar binnen te gaan. Bij slecht weer: kinderen binnen afleveren en apart betalen in de zaal;
  • Groep 1 t/m 3 in hal 2 schoenen wisselen, tas in de kleedkamers en ouders afstand houden. Groep 4 t/m 8 in hal 1 schoenen wisselen en tas in de kleedkamers;
  • Bij het ophalen wachten ouders buiten, pas bij ons signaal mogen ouders naar binnen om kinderen op te halen. Dan schoenen wisselen, tas pakken en weer naar buiten. Zo weinig mogelijk ouders binnen;
  • Sportcafé blijft dicht;
  • Er geldt een maximaal aantal van honderd deelnemers.

Helaas mogen ouders niet blijven kijken (helpen bij het wisselen van schoenen mag wel). Ook is opgave verplicht, dit kan tot en met zondag 11 oktober via bornesport@borne.nl.