Hulpsinterklaas bezorgt 100 tassen bij Dreamteam Borne

De Alternatieve Voedselbank Borne krijgt een donatie van Stichting ieder kind een Sint.

Dreamteam Borne (de Alternatieve Voedselbank Borne) heeft woensdag 18 november 100 tassen met surprises op mogen halen. Stichting ieder kind een Sint Twente heeft deze tassen gedoneerd voor de kinderen in Borne.

De Stichting Help Anderen zorgde voor de distributie van de tassen naar het Dreamteam Borne. Zij ondersteunt de Bornse Voedselbank ook door de helft van de opbrengst van haar verkoophoek aan het Dreamteam te doneren.

Stichting ieder kind een Sint richt zich vooral op kinderen van ouders met een laag budget die zelf De Sint niet thuis kunnen laten komen. Nu zoveel gezinnen keihard geraakt worden door Corona, is het hartverwarmend om te zien dat zoveel mensen oog hebben voor een ander en steun bieden waar dat nodig is.

Voor velen betekent Sinterklaas: zingen voor de kachel, de spanning of er wel of niet wat in het schoentje zit, en als hoogtepunt natuurlijk pakjesavond. Maar er zijn ook gezinnen in Nederland voor wie ‘Sinterklaas’ helemaal geen feest is, vanwege persoonlijke financiĆ«le nood, de Goedheiligman gaat aan hun deur voorbij!

Hoe leg je een kind uit dat Sinterklaas er niet voor hem of haar is? De Stichting ieder kind een Sint doet hier iets aan, met de inzet en hulp van veel vrijwilligers en sponsors. De Stichting organiseert daarnaast ook bezoeken aan eenzame ouderen.

Kijk voor meer informatie op
iederkindeensint.nl
DreamTeam Borne

Foto: Dreamteam Borne
Tekst: Michel van der Voort
Een productie van RTV Borne