VIDEO Borne in Beeld 2020 week 19

Hallo en welkom bij “Borne in Beeld”, hét programma met het grote en kleine nieuws uit Borne en omgeving.

De terrassen en restaurants mogen weer open. Wij waren bij Grand Café De Steeg voor hun reactie hierover en om te zien waar ze in de tussen tijd mee bezig zijn geweest.

Wekelijks praten wij met burgemeester Jan Pierik over de ontwikkelingen rond de coronacrisis. Deze week hebben we het met hem gehad over de stap voor stap versoepelen van de corona maatregelen.

Contact beroepen mogen ook weer beginnen. Dus ook de kappers. Maandag 11 mei begon ‘Salon Brigit’ met vol enthousiasme aan haar eerste klanten.

De corona maatregelen zijn versoepeld en de zwembaden mogen weer open, maar hoe gaat dat? Wat mag tijdens het zwemmen wel en wat mag niet? Hier gaf Tom ter Bruggen manager van het zwembad antwoord op.

Dat was het dan weer voor deze aflevering. Wil je graag ook de nieuwe foto’s en video’s van RTV Borne zien, volg ons dan op Facebook, Instagram en YouTube. Wil je graag een keer meekijken met de opnames van Borne in Beeld, of wil je misschien zelf ook een keer hier komen presenteren? Neem dan contact met ons op.