Burgemeester Jan Pierik laatste klant van Bakkerij Koehorst

Vanaf donderdag 4 februari wordt de winkel aan de Aanslagsweg voortgezet door Bakkerij Nollen.

Terwijl achter de afscheidscadeaus voor het personeel al klaar staan, sluiten Jan en Cindy Koehorst op zondag 31 januari, na het vertrek van de burgemeester, voor de laatste keer de deuren van hun winkel. Maar Bornenaren hoeven niet lang zonder te doen, vanaf donderdag 4 februari wordt de winkel aan de Aanslagsweg voortgezet door Bakkerij Nollen.

In een paar dagen tijd wordt de winkel van Echte Bakker Koehorst omgetoverd tot een Bakkerij Nollen winkel. Het voormalige personeel van Koehorst treedt, net als Jan Koehorst zelf, in dienst bij Bakkerij Nollen. Verder zal Bakkerij Nollen een aantal specialiteiten van Koehorst in het assortiment houden, waaronder de Borse Maatjes, een begrip in Borne.

Net als Koehorst, is Bakkerij Nollen een ambachtelijk bakker: zowel het brood als de taarten, het gebak en de chocolade worden met passie door de bakkers, patissiers en chocolatiers gemaakt. De herkenbare smaak van pure ambacht stamt al uit 1921, toen de eerste winkel werd geopend in Hengevelde. Bakkerij Nollen werd dan ook benoemd tot beste bakker van 2019-2020 bij de beste brood-, koek- en banketbakker BakkersVakWedstrijden.

Door de verlenging van de lockdown kan Bakkerij Nollen de opening van alweer hun 16e winkel niet groots vieren. Maar om de klanten te verwelkomen, zullen er tot en met 13 februari diverse heerlijke openingsaanbiedingen zijn, zodat iedereen uit Borne en omgeving hiervan kan profiteren.

Kijk voor meer informatie op de website van Bakkerij Koehorst

Kijk her voor meer over Ondernemen in Borne

Blijf op de hoogte van het Nieuws uit Borne

Tekst en foto’s Erna Binnendijk
Een productie van RTV Borne