De BBO en Visitborne introduceren de enige echte Bornse Dorpsdaalder!

De Bornse Dorpsdaalder is het leukste kerstgeschenk van 2020!

De Bornse Dorpsdaalder is het leukste kerstgeschenk van 2020 in de omgeving van Twente. Ondersteun de lokale ondernemers en lever de dorpsdaalder ter waarde van €2,50 in bij deelnemende winkeliers & horeca.

Het jaar 2020 is bijna ten einde. Een jaar dat zeker de geschiedenisboeken zal halen. Toch waren er positieve dingen: steeds meer mensen zijn onder het mom ‘Wees loyaal, koop lokaal’ de lokale ondernemers gaan ondersteunen. Zo hadden de speciaalzaken het dit jaar steeds drukker, zagen we de vraag naar streekproducten toenemen en besloot iedereen steeds meer thuis ‘uiteten’ te gaan en af te halen bij onze horeca!

Gaaf om te zien hoe vindingrijk onze lokale ondernemers zijn! Onder het motto ‘Wees loyaal, steun de ondernemers royaal’ komen we daarom nu met iets leuks: De Dorpsdaalder. De Dorpsdaalder vertegenwoordigt een waarde van €2,50 en kan ingeleverd worden bij deelnemende winkeliers én horecabedrijven. Je kunt ze herkennen aan de daalderstickers op hun winkelruit. Ook zullen de deelnemende bedrijven op deze pagina komen te staan.

Kerstgeschenk of kerstpakket?

De Bornse Dorpsdaalder is niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om weg te geven. Het is een leuk kerstpakket voor jouw medewerkers of als relatiegeschenk voor jouw klanten. We verpakken het met een Borns tintje (in samenwerking met de Ster & ZEUT pop-up store). Het standaard, leuk ingepakte, pakketje bestaat uit 10 munten in een jute zakje, de Ontdek Borne Flyer en de enige echte Dorpsdaalder bonbons van ZEUT. Kosten: 25 euro. De dorpsdaalders zijn ook gewoon per stuk te koop, dan zit er alleen geen verpakking of chocolade bij.

Hoe kom ik aan de Bornse Dorpsdaalder?

Als ondernemer kan je contact opnemen met Ruben Baartman (r.baartman@borne.nl) en de bestelling doorgeven. Mocht je denken: ‘hey dat lijkt mij leuk om als kerstgeschenk of kerstattentie te geven aan mijn achterbuurvrouw, tante, toffe neef, beste vriend of de allerliefste vader of moeder?’ En ben je geen ondernemer? Dan kan je terecht in de Dorpsdaalder Pop-up store of de verschillende winkels waar je de munten kan kopen (deze kun je ook op deze pagina straks vinden).

De Bornse Daalder Pop-up store opent haar deuren op:

Vrijdag 27 november: 12:00 uur tot 20:00 uur
Woensdag 2 december: 10:00 uur tot 16:00 uur
Vrijdag 4 december: 14:00 uur tot 19:00 uur
Locatie: voormalige pand van Eat & Wine, Dorsetplein 9d, 7622CH, Borne. ‘

Voor de ondernemers
Mocht je als ondernemer in Borne, Hertme of Zenderen nog mee willen doen aan deze actie als inleverpunt van de Dorpsdaalders dan kun je dat melden via r.baartman@borne.nl. Na aanmelding ontvang je de Dorpsdaaldersticker zodat mensen jouw locatie als Dorpsdaalder inleverpunt kunnen herkennen.

Voorwaarden

De munten zijn in te leveren tot en met 31 maart. Daarna vervalt de waarde en jouw recht om de munten in te leveren.
De munten zijn niet inwisselbaar voor contant geld.
De munten zijn alleen maar in te leveren bij deelnemende winkeliers & horecabedrijven in Borne, Hertme en Zenderen.
Munten kunnen ingeleverd worden vanaf 1 december.
BBO en deelnemende dorpsdaalderpunten zijn niet verantwoordelijk voor te laat ingediende munten.

Kijk voor meer informatie op: https://www.visitborne.nl/dorpsdaalder/