Gewijzigd treinverkeer rond Hengelo van 13 tot en met 16 mei

Van donderdag 13 mei tot en met zondag 16 mei vinden er werkzaamheden plaats rond Hengelo.

Dit heeft op een aantal dagen gevolgen voor het treinverkeer op de trajecten Zwolle-Enschede, Zutphen-Hengelo-Oldenzaal en Hengelo-Bad Bentheim(-Bielefeld). De treinen op het traject Zwolle-Enschede komen door Borne. Hieronder de wijzigingen voor dat traject:

Vrijdag 14 mei

• De Intercity Zwolle-Enschede v.v. rijdt niet.
• De Sprinter Zwolle-Enschede rijdt tot 21.30 uur wel, maar met iets aangepaste vertrektijden rond Hengelo. Deze vertrektijden kun je vinden in de reisplanner.
• Vanaf ongeveer 21.30 uur rijden er geen treinen tussen Enschede en Almelo v.v. Er rijden dan Blauwnet stopbussen (lijn 879). Deze sluiten in Almelo aan op de trein.

Zaterdag 15 mei

• Vóór 7.30 uur en vanaf ongeveer 21.30 uur rijden er geen treinen tussen Enschede en Almelo v.v. Er rijden dan Blauwnet stopbussen (lijn 879). Deze sluiten in Almelo aan op de trein.

Zondag 16 mei

• De eerste trein naar Zwolle rijdt niet tussen Enschede en Almelo. In plaats hiervan rijdt er een bus van Enschede naar Almelo (lijn 879). De vertrektijden van de bussen zijn anders dan die van de treinen.

Hemelvaartsdag

In verband met Hemelvaartsdag rijden de treinen tussen Zwolle en Enschede als op zaterdag. Vervoerder Keolis adviseert hier rekening mee te houden bij het plannen van je reis.

Bekijk de website van Keolis

Volg het nieuws uit Borne

Een productie van RTV Borne