Toet’nbloazers Gala dit jaar online mee te maken

“Het Toet’nbloazers Gala zal anders zijn, maar zeker niet minder spectaculair”.

Het jaarlijkse Toet’nbloazers Gala gaat dit jaar, ondanks de Corona pandemie, gewoon door. Helaas niet op de gebruikelijke manier, maar online via het YouTube kanaal van de vereniging.

Ieder jaar organiseert Carnavalsvereniging De Toet’nbloazers uit Borne in het weekend van de eerste volle week van het nieuwe jaar haar twee gala avonden. Waar onder normale omstandigheden het Kulturhus in Borne uit haar voegen barst door de drukte en gezelligheid tijdens deze avonden, moeten de kijkers het dit jaar doen met een livestream via het YouTube kanaal van de Toet’nbloazers. “Het zal anders zijn, maar zeker niet minder spectaculair”, aldus Lieke Wensink namens de Gala-Commissie.

Vrijdag 8 januari moet het allemaal gaan gebeuren en, in tegenstelling tot de offline edities, kan heel Borne en omgeving mee genieten. De digitale zaal opent, net als normaal in het Kulturhus, om 19:30 uur en het programma begint 20:00 uur.

Programma

Tijdens de voorgaande gala avonden werd het programma gevuld met ludieke en muzikale optredens van de eigen leden van de vereniging. Dit jaar hebben alle leden zelf kunnen stemmen op de beste en/of leukste stukjes van de afgelopen jaren en aan de hand daarvan is er een selectie gemaakt. Dit alles zal live aan elkaar worden gepraat door de vertrouwde presentatoren Daan Meijer en Ann Kollen.

Meekijken

In principe kan iedereen van over de hele wereld dit jaar meegenieten van het Gala van de Toet’nbloazers. Het YouTube kanaal is op (Smart) TV, telefoon, tablet en computer te vinden onder de naam “C.V. De Toet’nbloazers”, maar de rechtstreekse link zal ook via de Facebook van de vereniging bekend gemaakt worden.

Kijk voor meer informatie op de website van de Toet’nbloazers

Kijk voor meer informatie op de facebook pagina van de Toet’nbloazers

Kijk hier voor meer Cultuur in Borne