VIDEO De OCON Run Bike Run Borne gaat wél door!

Alle seinen staan op groen voor de 30e Run Bike Run Borne op 28 augustus.

In tegenstelling tot de Bornse Melbuulndagen, die helaas dit jaar zijn afgelast, staan alle seinen op groen om de 30e Run Bike Run Borne op 28 augustus wél door te laten gaan. Met de huidige versoepelingen zijn amateurwedstrijden met publiek immers weer toegestaan. Het publiek zal worden opgeroepen de 1,5 meter regel in acht te houden en zich te verspreiden lang het parcours. Om bottlenecks langs het parcours zoveel mogelijk te voorkomen zal de route door het centrum dit jaar worden aangepast. Details hierover zullen later worden verspreid,

Al vanaf de allereerste editie maakt de Run Bike Run Borne deel uit van de Melbuulndagen. De organisatie van de Run Bike Run vindt het dan ook heel erg jammer dat dit gezellige dorpsfeest afgeblazen moest worden. Maar dat neemt niet weg dat we er op 28 augustus weer een gezellige sportevenement van gaan maken!

Inschrijvingen bijna vol

De OCON Run Bike Run Borne zal een van de eerste duathlons/triathlons zijn die doorgaan sinds het begin van de corona epidemie. Veel duursporters kijken er dan ook al lange tijd naar uit. Als je ook mee wilt doen schrijf je dan snel in, want voor de teamwedstrijd zijn nog maar een kleine 20 plaatsen over. Ook voor de individuele wedstrijd naderen we de limiet met rasse schreden.

Voor de jeugdwedstrijden is nog voldoende plaats.

Extra reden om mee te doen: alle deelnemers en vrijwilligers krijgen dit jaar een mooi functioneel jubileumshirt, voorzien van ons nieuwe logo.

Inschrijven kan via de website van Run Bike Run of rechtstreeks op www.inschrijven.nl.

Kijk voor meer informatie op de website van Run Bike Run Borne

Meer sport uit Borne

Volg het nieuws uit Borne

Kijk hieronder naar een verslag van de laatste RBR uit 2019: