VIDEO Toerisme manager Corine Hofstra zet Borne op de kaart

Corine Hofstra beheert de toeristische promotie en city marketing van Borne, Hertme en Zenderen.

Borne heeft veel cultuur, wandelroutes, een bruisend winkelcentrum, en leuke overnachtingslocaties. Sterk punt is dat Borne zo’n unieke combinatie van dit alles heeft en daarbij, dat alles ook goed te voet bereikbaar is. Ook voor mensen uit Borne zelf is er nog veel te ontdekken over onze gemeente.

Online marketing en promotie.

Toerismemanager Corine Hofstra is vanuit Stichting Beleef Boeiend Borne nu een jaar bezig om ons op de kaart te zetten. Borne is de afgelopen jaren erg bescheiden geweest, voor Corine is het zaak om komende tijd te promoten hoe leuk het hier is: “Wij bouwen aan het merk Borne op dit moment. Zeker in de coronatijd komt steeds de vraag boven hoe je je onderscheidt van andere gemeenten en online marketing komt daar steeds bij naar voren als belangrijk element. We willen graag online laten zien wat er allemaal te doen en ontdekken is”.

Borne is het startpunt om Twente te verkennen

Ook andere partijen in Borne spelen een belangrijke rol, zoals de Gidsen van Oud Borne en iedereen die mee werkt aan het Twents Textiel Festival: “Een excursie met de Gidsen is echt een belevenis. Het is ongelooflijk hoe veel verhalen zij weten te vertellen over de geschiedenis van Borne. Ik denk dat er in Borne zo veel samenkomt, je kan hier heerlijk wandelen en dineren, fietsen en winkelen, model en cultuur opsnuiven. Wij zijn het geografisch hart van Twente, van hieruit kun je perfect de streek ontdekken. En alles in Borne klopt” besluit Corine lachend.

Kijk voor meer informatie op de website van Visit Borne

Meer over cultuur in Borne

Volg het nieuws uit Borne

Meer video’s over Borne

Interview: Lilian Berends
Camera: Kevin ter Maat
Montage: Christina Ordelman
Tekst: Michel van der Voort
een productie van RTV Borne