Werkzaamheden aan de Grotestraat

De werkzaamheden vinden plaats tussen de Ziekenhuisstraat en de Morseltdijk.

In opdracht van de gemeente Borne voert Strukton Civiel Noord & Oost de komende weken werkzaamheden uit aan de Grotestraat, tussen de Ziekenhuisstraat en de Morseltdijk. De werkzaamheden worden uitgevoerd in verschillende fases.

Fase 1 Ennekerdijk (blauw gearceerd) week 8 t/m 15

In dit gedeelte wordt in eerste instantie de oude bestrating verwijderd en het riool vervangen. Na enkele weken wordt de definitieve bestrating van zowel de rijbaan als de trottoirs aangebracht.

Fase 2 Grotestraat (groen gearceerd) week 9 t/m 15

In dit gedeelte wordt de oude bestrating verwijderd, het riool vervangen en wordt vervolgens de bestrating in zowel de rijbaan als de trottoirs aangebracht.

Fase 3 Grotestraat (rood gearceerd) week 10 t/m 12

In dit gedeelte wordt de oude bestrating verwijderd, beplantingsvakken aangebracht en wordt vervolgens de bestrating in zowel de rijbaan als de trottoirs aangebracht.

Fase 4 Grotestraat (geel gearceerd) week 15 t/m 16

In dit gedeelte wordt de oude bestrating verwijderd, een drempel/verkeerplateau aangebracht en wordt vervolgens de bestrating in zowel de rijbaan als de trottoirs aangebracht.

Tijdens de werkzaamheden, die op werkdagen worden uitgevoerd tussen 7:00 en 19:00 uur, is het betreffende gedeelte van de Grotestraat afgesloten voor al het verkeer. Er worden omleidingsroutes ingesteld. Woningen en bedrijven zijn te voet bereikbaar.

Kijk voor meer informatie op de website van gemeente Borne

Volg het laatste nieuws uit Borne

Een productie van RTV Borne