Zaterdag 3 april gaat de vrijheidsvlag uit

De Stichting Borns Noaberschap steunt de ondernemers die het financieel zwaar hebben door corona.

Zaterdag 3 april gaat de vrijheidsvlag uit . . . en daar zijn twee goede redenen voor. Allereerst ter herdenking van het feit dat de gemeente Borne 76 jaar geleden is bevrijd. En daarnaast om de ondernemers en iedereen die het (financieel) moeilijk heeft door de coronacrisis een hart onder de riem te steken.

De Stichting Borns Noaberschap steunt de winkeliers en ondernemers die het financieel zwaar hebben als gevolg van de coronacrisis. De Stichting hoopt op een grote financiële opbrengst vanuit de samenleving, zodat de ondernemers die het écht nodig hebben ook daadwerkelijk voldoende gesteund kunnen worden.

Met het uithangen van de vrijheidsvlag wil Stichting De 3 Kearls hier kracht bij zetten. Enerzijds door aandacht hiervoor te vragen en een hart onder de riem te steken aan iedereen die het moeilijk heeft. En anderzijds om van alle vrijheidsvlaggen die nog verkocht worden een substantieel deel te doneren aan de Stichting Borns Noaberschap. Van de opbrengst gaat namelijk 25% naar de Stichting Borns Noaberschap.

Heb je nog geen vlag? De gevelvlaggen zijn verkrijgbaar in twee formaten vanaf € 19,50 bij Made by Josje, Plus Huls van den Nieuwboer en Plus Wallerbosch. Iedereen die een vlag zoekt voor zijn vlaggenmast, kan deze verkrijgen bij Made by Josje. Daar zijn ze in de vorm van een horizontale mastvlag of een verticale baniervlag in twee formaten verkrijgbaar.

Dus hierbij de oproep aan iedere inwoner van Borne, Hertme en Zenderen om zaterdag 3 april en woensdag 5 mei de vrijheidsvlag uit te hangen!

Kijk voor meer informatie op de website van de 3 Kearls

Volg het nieuws uit Borne

Een productie van RTV Borne